INFORMACIÓ PRÈVIA

Si desitja informació sobre les característiques de les sales, si us plau visiti l’apartat de LES NOSTRES SALES. Tindràs un vídeo informatiu així com tarifes i podràs consultar disponibilitat per a una data concreta.

COM RESERVO

Pots fer una pre-reserva directament al nostre calendari escollint la sala que vulguis a l’apartat de LES NOSTRES SALES. A continuació, hauràs de contactar amb 640.23.52.41 i et confirmarem totes les dades. La reserva no es fa vigent fins que no es contacti per telèfon i la pre-reserva es perdi si no es fa en un termini de 24 hores.

També tens l’opció de reservar directament per telèfon o Whatsapp al 640.23.52.41 i nosaltres ens encarreguem d’això.

EL DIA DE LA FESTA

El dia de la festa una persona t’obrirà la sala i realitzarà les comprovacions necessàries perquè l’esdeveniment sigui perfecte:

  • Correcte funcionament del portàtil i del projector (connexió a Internet)
  • Comprovació de l’equip de so.
  • Operació d’espai infantil.
  • Normes bàsiques (recollida d’escombraries per part del client, prohibides d’utilitzar confeti i prohibides d’enganxar elements decoratius excepte en elements habilitats, prohibides de portar equips de so externs).

AL FINAL DE LA FESTA

Hi ha la possibilitat de contractar hores extraordinàries en cas que hi hagi possibilitat. Per fer-ho, cal posar-se en contacte per telèfon al 640.23.52.41 almenys dues hores abans de finalitzar l’esdeveniment per comprovar la disponibilitat i les tarifes. Durant les hores nocturnes no es poden contractar hores extres.

Quan queden 10 minuts per acabar la festa, el nostre personal estarà a l’establiment. Recorda que és important que deixis l’espai en el moment estipulat.